Запоріжці долучилися до святкування 1030-річчя Хрещення, засвітивши хрест

01.08.2018 0:41 9

Запоріжці долучилися до святкування 1030-річчя Хрещення, засвітивши хрест

У Запоріжжі, на площі Героїв Революції Гідності, перед облдержадміністрацією 28 липня відбувся „Флешмоб Cвяткування 1030-річчя Хрещення Русі-України у Запоріжжі”.

Організували флешмоб протестантські релігійні громади, які проводять тут традиційні недільні молебні, до них приєдналися віряни з інших церков. Зібрали на флешмоб городян через Фейсбук.

Запоріжжя-2w.jpg

Цілий день у Запоріжжі лив дощ, але перед акцією погода значно покращилася, лише хмарилося. Пролунали короткі молитви від керівників протестанських релігійних громад та привітання України з ювілеєм хрещення. А далі учасники заходу утворили сяючий хрест хреста смартфонами й ліхтарикам. Під звуки пісні учасники флешмобу хитали ліхтариками в такт мелодії, символічно бажаючи Україні миру та щастя. Відео з сяючим хрестом на центральній площі Запоріжжя транслювалося он-лайн.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/national_religious_question/72040/

Следующая новость
Предыдущая новость

Види оздоблювальних каменів Заказ ежедневников с логотипом Современный и амбициозный ресторан Принада на Оболони На что стоит обратить внимание при покупке кондиционера Близкий к РПЦ телеканал продолжает культивировать украинофобию

Публикации