Завтра у Києві стартує Всеукраїнський форум сім’ї

13.03.2018 19:05 6

Завтра у Києві стартує Всеукраїнський форум сім’ї

14 березня в «Українському домі» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2З) відбудеться Всеукраїнський форум сім’ї. Організатором заходу виступає громадський рух «Україна за сім’ю» за підтримки Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій та міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради «За духовність, моральність і здоров’я України». Початок Форуму о 10:00, реєстрація з 8:00 до 9:50, закінчення роботи – о 18:00, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Мета Форуму – привернення уваги до проблем сім’ї та дітей в Україні, консолідація зусиль представників органів влади і громадськості – задля захисту цінностей української сім’ї та формування державної сімейної політики заснованої на українських традиційних цінностях.

До участі у Форумі запрошено членів уряду, парламентаріїв, науковців, журналістів, освітян, представників громадськості, місцевого самоврядування, Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій з усіх областей України.

У рамках Форуму відбуватимуться пленарні засідання та робота по тематичних секціях (освітні програми, потенціал церков у питанні захисту сімейних цінностей, праця в медіапросторі, громадська та політична робота, батьківство).

На Форумі буде прийнята резолюція та представлений календарний план просімейних заходів на 2018 рік, пов’язаний з розвитком інституту сім’ї в Україні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/70410/

Следующая новость
Предыдущая новость

Широкий выбор разных семян Красивые и качественные ножи от бренда Arcos Решили приобрести скейтборд? 4 рекомендации от специалистов из «Samokat» помогут определиться с выбором Глава РПЦЗ путешествует по Крыму, который считает российским Бюро переводов в Киеве

Публикации