Заборонено у служінні священика УПЦ КП, який напідпитку протаранив чотири авто

13.11.2017 14:45 3

Заборонено у служінні священика УПЦ КП, який напідпитку протаранив чотири авто

Пригода сталася на трасі Київ – Чоп поблизу села Антопіль на повороті на село Дмитрівка. Отець Димитрій Гадінка служить в УПЦ Київського Патріархату.
Алкотестер показав 3.0 проміле у крові водія. За попередньою інформацію, внаслідок пригоди постраждало двоє людей.
Священнослужитель підрізав авто, після цього його машина зіткнулася ще з двома автівками. У пасажирки одного з автомобілів зламана рука, у священика – розбита голова.
Під час огляду авто у нього знайшли незареєстрований пістолет.
"Така поведінка принижує честь та гідність православного пастиря, чим дискредитує Церкву Христову, -- говорться на сайті УПЦ КП. -- Зі свого боку, Рівненська єпархія зверне особливу увагу на покращення дисципліни священнослужителів, які суворо повинні дотримуватись не тільки Церковного права, а й виконувати закони та норми Держави".

9 листопада архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон заборонив протоієрея Дмитра Гадінку у священослужінні та звільнив його від обов’язків настоятеля парафії святої праведної Улянії Ольшанської міста Рівне.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

В Херсоне при участии властей открыли мемориал рабби Гилеля из Парича У Софії Київській відкриється виставка «Кольори православ'я. Польща» Мебель недорого в Киеве Последний айфон со скидкой Иконостас по индивидуальному заказу и коллекция готовых изделий

Публикации