Жінки-психологи провели навчально-реабілітаційний практикум для капеланів УПЦ КП

27.04.2018 10:43 3

Жінки-психологи провели навчально-реабілітаційний практикум для капеланів УПЦ КП

На початку практикуму до присутніх капеланів звернувся патріаршого намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній. Владика наголосив на значних досягненнях капеланського служіння в умовах російської агресії; підкреслив, що за короткий час духовенство УПЦ Київського Патріархату зуміло консолідуватись і стати найбільшою і найвпливовішою духовною підтримкою для українського війська.
Також патріарший намісник вручив указ настоятелю парафії Свт. Димитрія Солунського с. Бузова прот. Богдану Тимошенку, згідно якого він призначається головним капеланом-волонтером Переяславської єпархії.
Практикум проводили психологи-консультанти Ольга Вержиківська і Наталія Дідик. В ході навчально-реабілітаційного практикуму капелани мали можливість освоїти практичні методики самодопомоги в складних емоційний станах, а також обмінятись власним досвідом роботи з військовослужбовцями та їх родинами.
Після закінчення практикуму митрополит Епіфаній подякував жінкам-психологам за їх працю, а також подарував квіти. Також подякував священикам-капеланам, які пройшли цей курс і побажав кожному Божої допомоги у нелегкому капеланському служінні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выкуп авто в Киеве: быстро, выгодно, надежно Онлайн-обучение на музыкальных инструментах Сотни видов напольного покрытия от мировых брендов Лучшие станции для очистки сточных вод Суд ще раз відмовив Івано-Франківській міськраді у справі з храмом УПЦ

Публикации