«Епоха тьми не повернеться»: Парубій відповів на заяви Новинського про Українську Церкву

26.04.2019 8:27 0

«Епоха тьми не повернеться»: Парубій відповів на заяви Новинського про Українську Церкву

Не треба погрожувати українцям, які хочуть об’єднатися в Українську Церкву, – реванш не пройде й епоха тьми не повернеться.

Про це під час засідання Верховної Ради України заявив голова ВРУ Андрій Парубій, повідомляє ІА ЗІК.

Так спікер відреагував на заяву голови фракції Опоблоку Вадима Новинського про «церковне рейдерство», яке начебто відбувається в Україні, та його вимоги щодо ухвалення нового законодавства, яке регулювало б відносини між конфесіями.

«Цей чоловік виходить і погрожує Україні через створення Української Церкви. До чого ми дійшли! Ми, що сто років ішли до створення свої Церкви! Уже понад 500 громад перейшли до Української Церкви. Українське суспільство об’єднується навколо Української Церкви. Ви нам не погрожуйте, друзі, бо ми такою мовою можемо говорити набагато жорсткіше, але ми ведемо цивілізовану дискусію. І не погрожуйте українцям, які сьогодні хочуть об’єднатися в Українську Церкву!.. Реванш не пройде, епоха тьми не повернеться!» – наголосив Андрій Парубій, звертаючись до опоблоківця.

Додамо, голова ВРУ Андрій Парубій та керівник фракції Опоблоку Вадим Новинський не вперше сперечаються у стінах ВРУ. Раніше, під час розгляду законопроекту про перехід релігійних громад між Андрієм Парубієм та нардепом стався конфлікт.

«Відійди від мене, нечисть!» – вигукнув тоді Парубій Новинському.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/75564/

Следующая новость
Предыдущая новость

Офисная мебель – комплексные решения от компании Григ Сайт мегаразвлечений и суперпризов Религиозные книги для верующих людей Идеальный праздник для вашего ребенка в JUMP PARK Как получить займ без справки о доходах?

Публикации