Екстремальна нічна Хресна хода католицької молоді відбудеться у Києві та Львові

07.03.2018 9:54 9

Екстремальна нічна Хресна хода католицької молоді  відбудеться у Києві та Львові

Цьогорічна ЕХД відбуватиметься водночас у двох містах України: у Львові та Києві, у ніч з 16 на 17 березня. Маршрути: Київ-Ворзель, Львів-Брюховичі.

Основне гасло ЕХД: «Треба жити не нормально – треба жити екстремально!»

"Це гасло є певним викликом для нас, а особливо для молоді, аби вийти із зони комфорту, залишити теплу кімнату й разом з іншими пережити цю нічну Хресну ходу. ЕХД для витривалих, для тих, які не бояться викликів, щоб трохи досвідчити силу страждань і любові Христа", - зазначають організатори.

Упродовж усього часу Ходи учасники зберігають мовчання, роздумуючи про Слово Боже, відбувається вона вночі, а шлях пролягає через лісову місцевість, села, поля тощо.

Екстремальна-Хресна-Дорога-Україна ЕХД заснована 2009 року в Польщі однією молодіжною групою. За 9 років вона стала нагодою для глибокої молитви понад 100 000 учасників і відбувається у 16 країнах світу, у т.ч. в Україні.

Деталі на сайті Католицького медіа-центру.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/young_people/70340/

Следующая новость
Предыдущая новость

Горизонтальные и вертикальные жалюзи – быстрое изготовление и монтаж в Одессе Виват-Украина - качественная наградная продукция для любого мероприятия Где заказать печать открыток? Утепление фасада дома пенопластовыми листами – самый оптимальный способ Купить фотообои по лучшей цене

Публикации