Експерт спрогнозував, яким буде рішення Синоду ПЦУ щодо владики Філарета

22.06.2019 15:46 0

Експерт спрогнозував, яким буде рішення Синоду ПЦУ щодо владики Філарета

Релігієзнавець Дмитро Горєвой.у коментарі «Обозревателю» висловив свою думку щодо того, яке рішення щодо почесного патріарха Філарета прийме Синод УПЦ 24 червня.

Що буде після того, як почесний патріарх Філарет відкинув Томос і оголосив про «відновлення» ліквідованої УПЦ Київського Патріархату?

«Філарет своїми діями вивів себе за межі Православної Церкви України. Швидше за все, саме таке формулювання ми побачимо на найближчому Синоді, який збереться 24 червня. Єпископам в ПЦУ досить некомфортно накладати якісь жорсткі санкції чи обмеження на Філарета. Хоча б тому, що багатьом з них він зробив церковну кар'єру», – пояснює Горєвой.

«Я впевнений, що патріарх Філарет не читає Фейсбук, не сидить в Ютубі. Він отримує інформацію від свого оточення. І думаю, саме оточення йому формує таку парадигму», – каже експерт.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/76242/

Следующая новость
Предыдущая новость

Смотреть онлайн турецкие сериалы Стабильность - главный девиз казино интернет НетГейм Общественная деятельность Юрия Крука Оригинальные изделия Adidas Получение кредита по выгодным условиям

Публикации