Діти учасників АТО відпочили у християнському таборі на Львівщині

06.08.2018 15:14 0

Діти учасників АТО відпочили у християнському таборі на Львівщині

Цього року на відпочинок до Лаврова завітали діти зі сходу країни, які теж стали частиною християнської таборової сім'ї. Головна тема табору – «Дерева із Святого Письма». Під час зустрічей у групах діти вивчали історії про різні дерева: кедр, пальму, смоковницю та інші. Таборяни стали головними героями інсценізованих історій зі Святого Письма: «Чудо в Кані Галілейській», «Історія про Закхея», «В’їзд Ісуса в Єрусалим». Для всебічного розвитку активних юнаків та дівчат проводилися різні майстер-класи: виготовлення 3D-малюнків, декупаж, орігамі, малювання на маленьких дерев'яних дощечках та виготовлення сувенірів «антистрес».
У таборі відбувалися популярні серед молоді кіновечори. Кожного дня відбувалася літургія, яку проводив отець Антоній Яремчук. Також діти брали участь у таїнстві сповіді.
У таборі діти знайшли нових друзів, навчилися підтримувати один одного та допомагати. Попри різний вік, характери та місце проживання, діти добре ладнали.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Еврейская шакшука на завтрак - это то, что от вас точно не будут ждать ваши близкие Как обустроить узкую прихожую Трактование и значение сна для человека Стартовал 72-часовой молитвенный марафон Украинского межцерковного совета Єпископ УАПЦ взяв участь у церемонії Лицарського ордену в Чехії

Публикации