Душпастирство молоді: перший спільний форум УГКЦ і РКЦ

03.04.2018 10:13 9

Душпастирство молоді: перший спільний форум УГКЦ і РКЦ

З 8 по 10 червня у Центрі імені Митрополита Андрея Шептицького у Львові пройде “Форум молодіжних лідерів та душпастирств”, повідомляє ДивенСвіт.

Такий захід відбуватиметься вперше з ініціативи Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ та Комісії душпастирства молоді РКЦ. Зустріч відбудеться з благословення предстоятелів двох Церков: Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава та Митрополита РКЦ Мечислава Мокшицького.

За словами одного з координаторів, секретаря Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ Ореста Гевака, основною метою заходу є зустріч української молоді, яка є активною в Церкві. Він також зазначив, що участь у форумі візьме Глава УГКЦ Патріарх Святослав.

“Це буде зустріч душпастирів, які працюють з молоддю по всій Україні в одній Церкві двох традицій”, – зазначив Орест Гевак.

Протягом кількох днів учасники зустрічатимуться для спільної молитви і обговорення викликів, що стоять перед молодими людьми у сучасному світі. Детальну програму заходу організатори обіцяють оголосити згодом.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/announcements_events/70687/

Следующая новость
Предыдущая новость

Международные эксперты высоко оценили финансовую разведку Украины, - Игорь Черкасский «Игродом» - большое количество игр для детей, в которые можно играть в режиме онлайн Качественная косметика Faberlic со скидками в Беларуси Екс-депутат Житомирської міськради під виглядом клірика вимагає з людей гроші Продажа и покупка картин художников

Публикации