Духовенство УПЦ і чиновники обговорили методологію роботи з сім’ями і дітьми-сиротами

15.11.2017 19:33 12

Духовенство УПЦ і чиновники обговорили методологію роботи з сім’ями і дітьми-сиротами

У ході семінару до присутніх з вітальним словом звернувся керуючий Хустською єпархією митрополит Марк, який сказав, що даний захід відбуваеться в єпархії вперше, а також звернув особливу увагу на проблеми сім`ї які турбують край, та вважає, що даний семінар принесе багато користі для священства та їх парафій в роботі з сім`ями.
Зі словами привітання звернувся голова Місії Синодального відділу в справах сімї владика Пантелеімон та керівник відділу в справах сім`ії Хустської єпархії протоієрей Сергій Алексій.
У роботі семінару мали виступ лектори: заступник голови Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім`ї священик Іоанн Ружицький, керівник відділу у справах сім`ї Львівської єпархії, провідний спеціаліст служби у справах дітей Дрогобицької РДА протоієрей Михаїл Коник, співробітник Місіїї СВ УПЦ у справах сім`ї, аспірант інституту педагогіки, НАПН України Анна Ружицька. Вони презентували проекти та доповіді на теми: Запровадження курсів підготовки до шлюбу на парафіях УПЦ; Презентація методичних матеріалів; Презентація проекту “Наставництво для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”; Соціальна і просвітницька робота з сім`ями на парафіях.
Також мало місце живе спілкування з аудиторією, під час якого звучали питання та відповіді.
Владика Марк висловив сподівання, що запровадження почутих рекомендацій буде позитивно впливати на розвиток сім'ї та піклування про дітей сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать вскрытие замка в Киеве Морские сувениры - особенности выбора Услуги компании «ФЛАГМАН»: 6 причин использовать профессиональную юридическую консультацию Прокат авто без водителя в Санкт-Петербурге Заказать наружную рекламу для бизнеса

Публикации