Духовенство УПЦ відвідує урочистості з нагоди Дня Національної гвардії та передає допомогу військовим АТО

28.03.2018 14:25 9

Духовенство УПЦ відвідує урочистості з нагоди Дня Національної гвардії та передає допомогу військовим АТО

У своєму зверненні до військових архієрей привітав всіх зі святом, нагадав про велике і почесне звання бути захисником Батьківщини та благословив військовослужбовців.
Кількома днями раніше, з благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, ієрарха УПЦ (МП), у Палаці культури і творчості м. Горішні Плавні відбувся благодійний концерт «Улюблені оперні арії, романси і пісні» викладача вокалу Полтавської місіонерської духовної семінарії (ПМДС) Віти Вікторівни Гажали. Організатором заходу виступив Відділ культури, спорту і туризму Горішньоплавнівської міської ради за підтримки міського голови.
Під час благодійного концерту відбувся збір коштів для 59-го військового мобільного шпиталю Збройних Сил України м. Сєверодонецька, духовну опіку якого здійснюють клірики Сєверодонецької єпархії УПЦ (МП).
З вітальним словом до присутніх у залі звернувся віце-ректор ПМДС єпископ Новосанжарський Веніамін.
Крім того, 21 березня у Луцьку голова єпархіального відділу у справах сім’ї Волинської єпархії УПЦ (МП) протоієрей Петро Базюк відслужив панахиду про упокій лучанина Віктора Мандзика, який загинув у зоні проведення АТО у місті Волноваха Донецької області три роки тому.
У ці ж дні настоятель парафії Успіння Божої Матері УПЦ (МП) села Морозівка Баришівського району Київської області протоієрей Миколай Брега передав черговий транш благодійної допомоги українським воїнам на схід України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почему масло для дерева OSMO немецкого состава может защитить доску на многие десятилетия Кофе в зернах - удовольствие в каждой чашке Что делать, когда подросток не хочет учиться Лучше товары для сада и огорода Мгновенное получение кредита в Украине

Публикации