До Верховної Ради внесли Віфлеємський вогонь миру

21.12.2017 18:35 6

До Верховної Ради внесли Віфлеємський вогонь миру

Віфлеємський вогонь миру - міжнародна щорічна скаутська акція до Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Христа. Діти передали голові парламенту Віфлеємський вогонь як символ любові, добра і єдності.
Голова Верховної ради висловив сподівання, що проведення такої церемонії "трішки вложить емоції в залі".
У Західному регіональному управління Держприкордонслужби України розповіли: «Прикордонники Львівського загону разом з пластунами першими зустріли вогонь миру на кордоні та передали його у всі прикордонні підрозділи. А вже після цього пластуни будуть передавати його іншим пластунам з інших міст, а також у церкви, школи, установи та приноситимуть людям, котрі не мають змоги зробити цього самі. Вогнем з Вифлеєму люди запалюють свічки на Святу Вечерю. Традиційно Вогонь зберігається в церкві до Йордану. Потім його можна погасити. Люди можуть брати Вогонь на кожну Святу Вечерю».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Тотал меньше 2.75: что это значит в ставках на спорт Как избавиться от плесени? BREXIL MIX − отличный водорастворимый комплекс микроэлементов для растений Види оздоблювальних каменів Твойслот как один из информационных азартных ресурсов

Публикации