Доктор клінічної психології зі США прочитає в Українській євангельській семінарії курс "Консультування у сфері статевих відносин"

14.05.2018 10:44 24

Доктор клінічної психології зі США прочитає в Українській євангельській семінарії курс

Цей курс розглядає консультування у сфері статевих відносин або клінічні аспекти роботи з клієнтом в консультації зі зверненням до теми сексуальності. Студенти будуть розглядати оцінювання і терапію сексуальних дисфункцій, типових сексуальних переживань, а також сексуальність і Писання.
Мета та очікувані результати курсу:
1. Набути великі і точні знання сучасної думки про історичні, біологічні, психологічні і соціально-культурні погляди на людську сексуальність.
2. Набути необхідний ступінь комфорту в рішенні сексуальних проблем, які подаються клієнтами в стані дистресу.
3. Почати процес розвитку прикладних терапевтичних навичок в області сексуальної терапії.
Наприкінці цього курсу студенти будуть готові проводити сексуальне консультування в реальних умовах з супервізією кваліфікованого фахівця або шукати інші форми практичної підготовки в цій області.
4. Отримати інформацію про різні моделі сексуальної терапії для більш ефективного консультування окремих осіб, сімей і релігійних громад.
5. Збільшити можливість використання ресурсів з різних моделей сексуальної терапії в психологічній роботі, як з релігійним, так і нерелігійним групами населення.
Лектор:
Др. Марк Ярхауз
- Доктор клінічної психології (США).
- Магістр теології (Wheaton College).
- Численні дослідження в області інтегрування психології і теології, сексуальності, сексуальної ідентічності й профеіональної етики.
Обов'язкова література:
Ярхауз М., Е. Тен, Сексуальність і психотерапія сексуальних розладів / пер. з англ. Олексія Панича і Леоніда Крука - Черкаси: Колоквіум, 2016 - 371 с.
Дата 21-25 травня 2018 року
Час 9:00 до 13:30
Місце: Українська євангельська теологічна семінарія, вул. Квітки Цисик 57, Київ, Пуща-Водиця
Вартість курсу: 2565 грн
Передоплата: 300 грн. на рахунок:
можна переказати кошти на розрахунковий рахунок УЄТС ПриватБанку. Номер розрахункового рахунку: 26006052620082
Код ЕДРПОУ 20052306.
МФО 320649.
Обов'язково у призначенні платежу вказувати "Психологічне консультування, добровільна пожертва», а також свої прізвище та ім’я. Переказати кошти можна за допомогою своєї картки через особистий кабінет в Приват24 (з комп'ютера, телефона або терміналу ПриватБанку).
Координатор проекту:
Давиденко Ірина
Тел. 067 306 8313
E-mail: irina.davydenko.ua@gmail.com
Facebook Irina Davydenko https://www.facebook.com/irina.davydenko.ua

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Арт-проект Narciss Me Экологический паспорт Памятники любой сложности и цены Пластиковые двери от Фабрики Комфорта Митрополит УПЦ, який активно співпрацює з владою "ЛНР", каже, що це "провокація"

Публикации