Дніпропетровські журналісти ініціювали панахиду за померлими колегами

18.09.2018 21:24 9

Дніпропетровські журналісти ініціювали панахиду за померлими колегами

Очолив панахиду за померлими за роки незалежності України журналістів митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іриней.
«Сьогодні ми зібралися, щоб помолитися за упокій померлих журналістів. Вони нині знаходяться в іншому вимірі, у вічному житті. Тому дуже важливо згадувати їх у молитві. Молячись про них, ми сприяємо їм, допомагаємо, і вони не залишаються в боргу – своїми молитвами посприяють нам. Цей молитовний зв’язок дуже важливий. Приємно, що ви його відновили і підтримуєте. Ми щорічно звершуємо поминання покійних журналістів», – сказав митрополит Іриней.
На панахиді були присутні журналісти дніпропетровського регіону, які молитовно згадали загиблих і померлих товаришів по професії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сделать праздник запоминающимся поможет «Yes!Catering» На Харківщині урочисто відкрили і освятили пам'ятник гетьману Івану Мазепі Чем онлайн слоты Gaminator покорили сердца многомиллионной аудитории игроков? Оборудование для аквариумов и товары для животных Священики УПЦ відвідали полонених українських військових

Публикации