Для 70 дітей дітей з прифронтової зони греко-католики провели літній табір на Львівщині

31.08.2018 19:05 0

Для 70 дітей дітей з прифронтової зони греко-католики провели літній табір на Львівщині

Школярі зі Станично-Луганського району та м. Авдіївки Донецької області приїжджають до Дрогобича не вперше. Такі зустрічі стали для міста вже традиційними. Проте цьогоріч приїхало найбільше дітей, що проживають на лінії зіткнення.
Метою табору було духовно-патріотичне виховання та організація дозвілля. Відбувався він у реколекційно-просвітницькому центрі «Еммануїл». Впродовж десяти днів діти брали участь у цікавих квестах, іграх, проявляли свої таланти та здібності. Спільно з учасниками табору працювали місцеві аніматори та семінаристи Дрогобицької духовної семінарії бл. свщмч. Северина, Якима і Віталія.
Вагомий вклад в організацію відпочинку гостей зі сходу внесли і місцеві волонтери, зокрема Микола і Наталія Походжай. Завдяки їхній підтримці діти мали змогу побувати на екскурсії у Львові, отримати незабутні емоції на грандіозному концерті телепроекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project», що відбувався на Арені Львів.
Залишаться в пам’яті і День українського прапора у Трускавці, де вони разом із місцевими мешканцями несли 26-ти метровий державний стяг та сходження на гору Героїв Небесної сотні, що у селі Довге Гірське. "Додому їхали зі сльозами на очах, адже за цей час усі учасники стали справді великою родиною", - пише сайт УГКЦ.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Юридический перевод документов Быстрый и качественный ремонт кофе машины Saeco Большой выбор подарков на 40 лет Преимущества гидравлических кресел в салоне красоты Архієпископ Російської єпархії Вірменської Апостольської Церкви відсвяткував у Криму 300-річчя єпархії

Публикации