Для сімей загиблих в УГКЦ видали духовно-психологічний путівник

28.12.2017 17:47 12

Для сімей загиблих в УГКЦ видали духовно-психологічний путівник

«Навіки живі в пам’яті» − так називається Путівник для сімей загиблих під час Революції гідності та в зоні АТО. Видання побачило світ за сприяння Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я та за дорученням Синоду Єпископів УГКЦ, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Такий путівник є частиною програми просвітництва і має на меті зорієнтувати в особливостях духовно-психологічної та соціальної підтримки родин, які втратили рідних, а також допомогти їм віднайти шлях для «життя далі», переосмислити минуле й відкрити для себе вічність.

Мета путівника − зорієнтувати в особливостях самодопомоги і підтримки тих, хто втратили близьких під час Революції гідності та воєнних дій на Сході України. У виданні описано прояви горювання у дорослих, дітей та підлітків, ознаки скорботи і природного оплакування втрати, вміщено рекомендації, як розповісти рідним про свої почуття та взаємини з загиблим, що робити у надто складних ситуаціях, як бути, коли рідний скоїв самогубство.

Подані в книжці основи християнського розуміння смерті допоможуть кожному віднайти шлях для подальшого повноцінного життя та підтримають у період переосмислення життєвих цінностей.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/faith_and_weapon/69541/

Следующая новость
Предыдущая новость

Кухонная мебель из натурального дерева Элитные табаки Танж и Фумари теперь по доступной цене в Royalsmoke! Молоді греко-католики Вінниці склали обітницю дотримання дошлюбної чистоти Вибір стильних чоловічих курток Диякон УПЦ КП проведе для дітей з особливими потребами концерт «Клавішний Спас»

Публикации