Директор Департаменту охорони здоров'я Івано-Франківщини обговорив з духовенством УГКЦ проведення медреформи

16.05.2018 12:35 3

Директор Департаменту охорони здоров'я Івано-Франківщини обговорив з духовенством УГКЦ проведення медреформи

На зустрічі зібралося близько трьох десятків медпрацівників з Лікувально-діагностичного центру святого Луки. Розпочався семінар з вітального слова владики Володимира. «Усі ми повинні служити для людей. Я переконаний, що спільно зможемо добитися дуже добрих результатів. Церква, як і медицина, покликана, власне, до цього святого служіння ближнім, а тому маємо за обов’язок допомагати та підтримувати одне одного», - сказав на зустрічі владика.
Відтак розпочалася жвава дискусія, в ході якої Микола Стовбан пояснив про всі тонкощі грядущої реформи: на кого вона вплине найбільше та яка її кінцева мета. Серед іншого було порушено низку важливих для медичних працівників питань, зокрема принцип «Гроші ходять за пацієнтом», який, як відомо, є гаслом цієї реформи.
Працівники Лікувально-діагностичного центру св. Луки вели активне обговорення. Позаяк цей заклад є приватним, одне з ключових питань полягало в тому, яким чином буде працювати медреформа в приватній медичній установі.
«Для лікарів первинної ланки передусім зміниться принцип роботи. Вони будуть зацікавлені взяти більше пацієнтів та надавати їм найкращі послуги, щоби отримати хороші рекомендації», – повідомив Стовбан.
На завершення спільного діалогу віце-економ архієпархії прот. Віталій Максимів подякував очільнику департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації за добру та плідну бесіду, а також всім її учасникам. Священнослужитель також наголосив на тому, що надзвичайно важливо є постійно підтримувати живий контакт між працівниками медичної сфери та закликав до співпраці.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрые заработки на азартных играх Самый загадочный алкоголь - абсент Сыграйте в бесплатные игровые аппараты на сайте онлайн казино klub-Vulcan-24 Срочный ремонт смартфонов Xiaomi в СкайМи Президент Украины поручил подготовиться к 1030-летию крещения Руси

Публикации