Десятки людей загинули під час нападу на шиїтську мечеть у Гераті

03.08.2017 2:19 0

Десятки людей загинули під час нападу на шиїтську мечеть у Гераті

В Афганістані загинули щонайменше 29 людей, 63 поранені під час нападу смертника і ще одного озброєного чоловіка у шиїтській мечеті в місті Герат 1 серпня.

За повідомленням місцевої влади, смертник підірвав себе на вході до мечеті. Tolo-TV інформує, що у цей час інший нападник відкрив стрілянину всередині мечеті.

Лікарі повідомляють, що 20 людей загинули на місці, ще 9 померли у шпиталі.

Наразі відповідальності за напад ніхто не взяв.

Угруповання «Талібан», яке часто стоїть за нападами в Афганістані, оприлюднило заяву з запереченням причетності до цього нападу.

Напад у мечеті в Гераті стався наступного дня після атаки на посольство Іраку у Кабулі, яка забрала життя двох людей. Відповідальність за цей напад взяло угруповання «Ісламська держава».

Упродовж лише цього року під час нападів в Афганістані загинули понад 1 тисячу 700 цивільних. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор красивых и долговечных кроваток в интернет-магазине detyam-shop.com.ua Качественные шины на любой автомобиль Установка газа на авто: нюансы о которых нужно знать заранее Законное изготовление штампов и печатей в Украине Биокамины – новинка, заслуживающая внимания

Публикации