Депутат-підполковник: Росія готує в Стамбулі спецоперацію проти надання автокефалії Україні

31.08.2018 11:58 0

Депутат-підполковник: Росія готує в Стамбулі спецоперацію проти надання автокефалії Україні

"В ракурсі візиту делегації РПЦ (на чолі з патріархом Кирилом або митрополитом Іларіоном, як раніше повідомлялося, на даний момент питання ще вирішується) на Фанар 31 серпня для зустрічі зі Вселенським патріархом Варфоломієм з питання недопущення надання томосу про автокефалію УППЦ, російськими спецслужбами (ФСБ РФ і СЗР РФ) проводяться всілякі провокації на території України для формування вигідного Москві інформаційного порядку напередодні вищевказаного візиту, а також плануються деструктивні заходи безпосередньо в самому Стамбулі", – зазначає координатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук.
За його словами, російська Федеральна служба безпеки ініціювала та сформувала кілька груп "українських паломників", які повинні прибути в Стамбул і під координацією вже резидентури Служби зовнішньої розвідки РФ в Туреччині провести провокації щодо делегації РПЦ під час її прибуття і перебування на Фанарі, в тому числі силового характеру, під виглядом "патріотично і радикально налаштованих громадян України з відповідною атрибутикою".
Надалі, після затримання "українських патріотів і радикалів" місцевими правоохоронними органами, вони повинні будуть озвучити, зокрема і на камеру, що "прибули до Туреччини і здійснили провокації за завданням українських спецслужб, а саме питання координувалося безпосередньо з АП України", зазначив Тимчук.
Нардеп підкреслив, що метою такого комплексу заходів спецслужб РФ є спроба дискредитувати українську владу перед Вселенським патріархом і світовим співтовариством.

Фото censor.net.ua

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бездепозитные бонусы казино: как получить и использовать вознаграждения? Запчасти для автомобилей Рено Кенго по интернету Помощь с подбором хорошего ритуального бюро Честность игрового процесса в слоте Sun of Egypt: гарантия рандомности и предсказуемости Выгодная химчистка диванов на дому

Публикации