Делегація з Македонської Православної Церкви відвідала УПЦ КП

23.04.2018 12:35 12

Делегація з Македонської Православної Церкви відвідала УПЦ КП

Митрополита Кумановсько-Осоговського Іосифа та супроводжуючих його осіб приймали патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній, ректор академії, та секретар Священного Синоду архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій.
"У дружній бесіді учасники ознайомили один одного з поточними станом та останніми подіями в житті своїх Церков. Зокрема, особливу увагу було приділено питанням богословської освіти та виховання майбутніх священиків", - пише сайт УПЦ КП.
На пам’ять про зустріч сторони обмінялися подарунками. Митрополит Іосиф подарував для академії цінну ікону святого Клімента Охридського – одного з учеників святих Кирила і Мефодія та покровителя Македонської Церкви. Митрополит Епіфаній подарував гостям видання академії.
Після цього македонські гості оглянули навчальні та житлові приміщення академії. В супроводі архієпископа Євстратія вони також оглянули Михайлівський Золотоверхий монастир.
Слід зазначити, що Македонська Православна Церква, як і УПЦ Київського Патріархату, не входить до сім'ї взаємовизнаних Церков світу, що мають статус канонічних.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Берите автомобили во временное пользование Зачем ставят свечи в храмах? Только наша тонировка авто в Киеве позволит вам кардинально изменить внешний вид вашего автомобиля Комфорт і затишок – і опалення, і кондиціонер Услуги кремации в Киеве

Публикации