Громадська рада з питань співпраці з церквами при Міністерстві освіти затвердила план роботи на 2018 рік

05.02.2018 21:33 54

Громадська рада з питань співпраці з церквами при Міністерстві освіти затвердила план роботи на 2018 рік

Учасники затвердили план роботи Громадської ради на 2018 рік, зокрема, запланувавши проведення виїзних засідань у м. Дніпрі та м. Одесі, а також урочисте засідання за участю міністра освіти і науки України та Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій з нагоди 10-річчя діяльності Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України, що має відбутися 24 жовтня у Києві.
Крім того, на майбутніх зустрічах члени ради розглянуть питання стану викладання предметів духовно-морального спрямування у 2017/2018 навчальному році, забезпечення підготовки, перепідготовки та вдосконалення викладачів предметів духовно-морального спрямування, діяльності Комісії з державного визнання документів про вищу духовну освіту та Комісії з державного визнання документів про наукові ступені та вчені звання, виданих вищими духовними навчальними закладами, про результати Всеукраїнських конкурсів «Юні знавці Біблії», «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування» та Всеукраїнського учнівського турніру юних філософів та релігієзнавців тощо.
Під час засідання члени Громадської ради ознайомилися з проектом Концепції розвитку громадянської освіти в Україні, яка оприлюднена для обговорення на сайті МОН України, та внесли свої зауваження та пропозиції, проаналізували підсумки соціологічного дослідження «Освітньо-виховні процеси у сприйнятті батьків школярів», обговорили питання співпраці з батьками у справі виховання дітей, а також підтримали впровадження у викладання навчально-методичних матеріалів з предмету «Основи сім’ї» для 10-11 класів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить парогенераторы в интернет-магазине Модные часы на каждый день Лучшее место для покупки мебели Изготовление памятников из гранита в Донецке ДНР Подача одного из самых популярных казино

Публикации