Греко-католицькі аніматори видали практичний посібник для проведення християнських таборів

16.11.2018 1:49 6

Греко-католицькі аніматори видали практичний посібник для проведення християнських таборів

У книжці подана програма табору на сім днів. Вона ґрунтується на десяти Божих Заповідях, які в цікавий спосіб поєднані з островами серця. Кожного дня, мандруючи табором, діти матимуть змогу відкривати нові острови у своїх серцях – Faith island, Family island, Kids island та ін. У цьому їм допоможуть цікаві катехизації з інтерактивними методами, сценки, ігри, пісні, банси, руханки, гуртки, естафети та квест. Поданий навіть запасний план Б, який можна буде використати, якщо на таборі зранку до вечора дощитиме.
У книжці також є електронні посилання з QR-кодами для того, щоб правильно навчитися танцювати той чи інший банс або співати ту чи іншу пісню; а також фліп-бук – гортаючи книжку ззаду наперед, можна побачити як змінюється малюнок на краю сторінки.
«Бог дарує щастя у багатьох речах, про які ми часом і не замислюємося. Тому, якщо ви працюєте з дітьми, то книжечка «Інструкція для щастя» обов'язково має бути у вас!» – запевняють автори нового видання.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где найти оригинальный контент от Гаминатор? Корейские бб-крема - растущая популярность среди украинок! Ремонт квартиры в Киеве: быстро и качественно Преимущества лазерной коррекции зрения Высококачественная женская и мужская обувь

Публикации