Греко-католицька монахиня презентує у Чернівцях власну поетичну збірку "Enter"

26.05.2019 11:39 3

Греко-католицька монахиня презентує у Чернівцях власну поетичну збірку

Монахиня Антонія Зоряна Шелепило запрошує чернівчан 7 червня (п’ятниця, 19.00) до катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ. Сестра Антонія презентує книжку "Enter" і виконає кілька авторських пісень під гітару.

Зі своєю збіркою поетка знайомить зараз читачів у різних містах, пише molbuk.ua.

-"Презентація буде зі слайдами. – розповіла авторка. – Я трішки розкажу про себе – живу і працюю у Львові, про мою спільноту – Згромадження Сестри Місіонерки Найсвятішого Ізбавителя УГКЦ – коротша назва Редемптористки. Поділюся тим, як з’явилася книжка, буде коротка "екскурсія" її розділами, розкажу про свої майбутні видання".

Сестра Антонія Зоряна Шелепило не лише пише вірші. Вона захоплюється фотографією. Каже, щодня робить нові світлини і часто пише до них тексти, і ділиться ними у соцмережах. Також грає на гітарі та фортепіано.

Про збірку "Enter" монахиня розповідає:

"У книжці є 200 текстів, більшість - поезія, але є одна "кімната" прози, це роздуми, трохи житейської філософії. Розділи назвала кімнатами, бо книга - це екскурсія по моєму житті, в його найглибші закутки. Кожна кімната має свою тему тестів. Теми віршів - мій стосунок з Богом, як я бачу деталі, моя щоденна боротьба за святість".

Монахиня зізнається, що писала з дитинства. До того, як пішла в монастир, це переважно була поезія про любов, про закоханість. А потім вже була інша поезія, філософська.

"У монастирі є дуже багато простору для розвитку кожній сестрі. Кожна з нас знаходить себе у своїй сфері, розвиває свої таланти. У нас багато сестер пишуть ікони, творять музику, різноманітні проекти", - каже авторка книжки.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religion_and_culture/75950/

Следующая новость
Предыдущая новость

Срочный и недорогой переплет диплома Необходимы деньги? Поможет кредит в интернете! П'ятидесятники України апробують нову навчальну програму для місіонерів Берите автомобили во временное пользование Идеальный сон: выбираем ортопедический матрас

Публикации