Горів монастир УПЦ (МП) на Закарпатті

14.04.2018 1:14 15

Горів монастир УПЦ (МП) на Закарпатті

Службу порятунку "101" 11 квітня об 11:02 повідомили про пожежу на території жіночого монастиря, розташованого на вул. Центральній у селі Липча Хустського району. За викликом прибули вогнеборці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Про це інформує Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Як йдеться у повідомленні, через віддаленість населеного пункту від районного центру, на момент прибуття бійців ДСНС вогонь встиг охопити дах надвірної споруди (хліву). Задля безперервної подачі води вогнеборці поставили пожежний автомобіль на вододжерело (ставок) та за використанням плавучої мотопомпи здійснювали забір та перекачування води для гасіння пожежі. Об 11:25 пожежу локалізували, а о 14:45 — ліквідували. До гасіння було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Пожежа_2.jpg

Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі на площі 70 кв.м та 10 т сіна, проте вдалося врятувати від знищення полум'ям іншу частину споруди. Загиблих та потерпілих людей внаслідок пожежі не було. Під час гасіння пожежі, рятувальники спільно з місцевим населенням також евакуйовано з хліва 12 корів.

Причини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/70791/

Следующая новость
Предыдущая новость

Єдиний у світі вишитий іконостас встановили на Тернопільщині Печать конвертов на все случаи жизни Где взять справку от гинеколога? Если хотите увидеть рай на земле – поезжайте на остров Бали Как найти работу моряку?

Публикации