«Гнана» Церква: УПЦ МП на Рівненщині звела новий храм

09.08.2019 7:38 0

«Гнана» Церква: УПЦ МП на Рівненщині звела новий храм

У день пам’яті преподобного Серафима Саровського у селі Дмитрівка Гощанського району освятили новозбудований Свято-Георгієвський храм. Про це повідомляє Район. Гоща.

16 серпня 2017 року на місці майбутнього храму було звершено молебень перед початком доброї справи, а 16 жовтня того ж року - закладку першого каменя та встановлення Хреста під будівництво нового храму.

Освячення храму звершив секретар Рівненської єпархії УПЦ (МП) протоєрей Олександр Єгоров.Секретарю співслужили благочинний церков Гощанського району протоєрей Михаїл Петров, настоятель храму священник Георгій Гладун та духовенство району.

За Богослужінням віряни разом зі своїми пастирями молилися за мир у селі, благополуччя і процвітання Української держави та єдність святого Православ’я в цілому.

На закінчення традиційно звершили молебень з обходженням навколо храму.

Отець Олександр привітав благочинного та настоятеля храму, усіх присутніх зі знаменним днем у їхній релігійній громаді, передав благословення правлячого архиєрея та побажав допомоги Божої у подальшому служінні.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/temples_church_property/76778/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как обустроить узкую прихожую Гранитные памятники и изделия декора в Киеве от производителя Функциональная мебель: выбираем диван Богослужения в храме Спиридона Тримифунтского в Минске Єдиний у світі вишитий іконостас встановили на Тернопільщині

Публикации