Глави християнських Церков вітають українців із Різдвом Христовим

28.12.2017 14:44 18

Глави християнських Церков вітають українців із Різдвом Христовим

Патріарх Київський і всієї Руси-України УПЦ КП Філарет (Денисенко) у своєму посланні бажає українському народу миру, єдності та просить Господа, щоби «Він дарував нам перемогу над видимими і невидимими ворогами».

«У цей радісний святковий день вітаю вас, дорогі браття і сестри, з Різдвом Христовим і Новим роком. Вітаю зі святом Президента України Петра Порошенка, Верховну Раду, український уряд, наші Збройні сили, вірних і мужніх захисників нашої Батьківщини, які не шкодують навіть свого власного життя. Вітаю всіх наших земляків-українців, розсіяних по всьому світу: в Америці і в Канаді, в Європі і в Австралії, які люблять свою Батьківщину і допомагають їй.

У ці радісні святкові дні подякуймо Господу нашому Ісусу Христу за Його безмежну любов до нас, грішних, щоб Він дарував нам перемогу над видимими і невидимими ворогами, мир, єдність українського народу і благоденство. Будемо керуватися у своєму житті правдою і любов’ю, які можуть привести нас до вічного блаженного життя. Нехай світлосяйне проміння Вифлеємської зірки осяює наші душі і серця світлом миру, любові і правди», - пише Предстоятель Київського Патріархату.

З Різдвяного вітання православних діаспори«Сьогодні, коли радіють на небесах Ангели і нічна темрява землі наповнюється світлом Вифлеємської зірки, направимо наші серця і молитви до Вифлеємської печери, щоб отримати благословення від Новонародженого Христа Спасителя. Відкриймо Новонародженому Спасителю наші серця, щоб вони стали тим місцем, в якому Він народиться і буде перебувати. Нехай маленький Ісус благословить вас, наповнить благодаттю, спокоєм, надією і духовною радістю, зміцнить вас духовно і фізично і подасть Свою благодатну допомогу нести ваш земний хрест. Нехай кожний з нас зрозуміє, що від сьогодні, ми не є одні, ми не є покинуті, ми не є сироти. З нами Бог!

Ще раз вітаємо вас з великим празником Різдва Христового і молитовно бажаємо вам, щоб Новий 2018 рік був мирним і благословенним від Господа», - йдеться у різдвяному посланні Постійної Конференції Українських православних єпископів поза межами України.

Митрополит Львівський архиєпископ РКЦ Мечислав Мокшицький побажав кожному у час Різдва відкрити двері своїх серць Христові.

«Різдво – це час добрих слів, сімейних зустрічей, подарунків, святкового настрою... Христос посеред нас! Він прагне увійти і оселитися в кожній людині, в кожному людському серці. B світлі цієї істини про Божу Присутність бажаю кожному з Вас: відкрийте двері Ваших серць Христові! З Ним увійде до них мир, ясність, радість, надія, взаємне прощення, спасіння і життя», - зазначає Голова конференції римо-католицьких єпископів України.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_holidays/69542/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сайт Владимира Мунтяна: философия из первых уст Где лучше купить спецобувь Новые игровые машины в знаменитом клубе Вулкан Огромный выбор чехлов для Xiaomi Redmi Note 4 и не только Бесплатный англо-русский переводчик онлайн

Публикации