Глава УПЦ просить владу заборонити марш ЛГБТ в Києві

11.06.2018 15:55 15

Глава УПЦ просить владу заборонити марш ЛГБТ в Києві

"Вкотре наша Церква наголошує, що проведення подібних заходів — це публічна та відверта пропаганда гріха, зокрема статевих збочень. Це може завдати непоправної шкоди чистим серцям і душам наших дітей та, більше того — накликати гнів Божий на Українську землю, на якій і без того вже кілька років поспіль проливається невинна кров українців. Священне Писання рішуче засуджує содомський гріх та будь-які інші протиприродні відхилення", — йдеться у зверненні.
"Ми поважаємо світогляди та інтереси інших людей. Проте вони не повинні пропагувати гріховні збочення. Неприпустимо урівнювати гріх із дарованою Богом свободою. А тому, відчуваючи відповідальність перед Богом і людьми, турбуючись про сучасне та майбутнє покоління, звертаємось до вас, шановні можновладці, з проханням не допустити проведення у столиці нашої Держави — м. Києві, маршу представників ЛГБТ-спільнот", — наголошується у зверненні.
Також глава УПЦ (МП) повідомляє, що 17 червня о 14:30 у Маріїнському парку м. Києва біля поклінного хреста буде звершений молебень за збереження християнських сімейних цінностей та про дарування миру Україні. У храмах та монастирях УПЦ він також благословив "піднести молитви, щоб Господь не допустив поширення серед нашого боголюбивого народу проявів содомських гріхів".

Фото Facebook


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ракетки для бадминтона Купить накрутку на youtube от профессионалов Отличная программа для дизайн-проекта комнаты Відеоспостереження — чи необхідно його підключати? 10 простых способов улучшить интерьер квартиры

Публикации