Глава УПЦ КП освятив новозбудований храм поблизу Почаєва

17.10.2018 16:11 0

Глава УПЦ КП освятив новозбудований храм поблизу Почаєва

Під час чину освячення та на літургії патріарху співслужили патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній, митрополит Львівський і Сокальський Димитрій, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, керуючий єпархією архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, єпископ Тернопільський і Теребовлянський Павло. У храмі спільно з владиками молився настоятель парафії прот. Андрій Любунь з численним духовенством і вірянами.
Після літургії патріарх звернувся до присутніх зі словами проповіді.
Три року тому жителі села Куликів прийняли рішення перейти від УПЦ (Московського Патріархату) до УПЦ Київського Патрірахату. Маленьке село на 80 дворів за цей час зуміло спільними зусиллями побудувати новий храм.
На завершення патріарх Філарет відзначив благодійників та будівничих храму церковними нагородами: орденами були нагороджені голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова Кременецької райдержадміністрації Володимир Козубський, настоятель парафії прот. Андрій Любунь та інші.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Играть на популярных игральных слот аппаратах в интернет казино Love vulkan Ритуальные услуги по доступным ценам Смогут ли Flutter Entertainment и Stars Group создать общий бизнес? Археологи виявили на Львівщині сліди монастиря княжих часів Заказ курсовой работы по выгодным условиям

Публикации