Глава УПЦ КП морально підтримав ув'язненого в Росії кореспондента Укрінформу

09.02.2018 14:45 3

Глава УПЦ КП морально підтримав ув'язненого в Росії кореспондента Укрінформу

«Шановний Романе Володимировичу, я Вас вітаю з днем народження і бажаю, щоб з Вами був Господь у таких тяжких умовах, в яких Ви перебуваєте зараз. Ви відстоюєте правду. Хоч Ви і не страждаєте за віру, як страждали мученики, але Ви страждаєте за правду. А там, де правда, там Бог. А де Бог, там завжди буває перемога. Тому ми віримо, що Господь переможе ворога-агресора. І Ви будете одним із героїв, які захищали нашу рідну українську землю від агресора», - наголосив патріарх Філарет у відеопривітанні.
Звертаючись до журналіста, він додав, що «Господь допоможе перенести ці страждання, і прийде час, коли Він визволить Вас з цього ув’язнення і Ви повернетеся на вільну українську Батьківщину».
«Тому нехай Господь надалі допомагає Вам і укріпляє Вас, надає Вам сили для боротьби», - підсумував патріарх.
Наприкінці грудня 2016 року повідомлялося, що священик УПЦ Київського Патріархату у Підмосков'ї ієромонах Святослав (Скороход) заніс Роману Сущенку підписаний патріархом Філаретом молитовник.
Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого, в день народження незаконно заарештованого в Росії кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, представники українського уряду, відомі музиканти та журналісти записали відеопривітання.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Увеличение отдачи бизнеса с программами BAS, «1С:Підприємство» Рискуйте и получайте множество призов Квартирный переезд: «Абрикос» превратит проблему в праздник Правильный подход к инвестициям Продажа биокаминов, сделанных в Украине

Публикации