Глава УПЦ КП здійснить історичний візит у єврейський центр "Менора"

03.11.2017 18:08 6

Глава УПЦ КП здійснить історичний візит у єврейський центр

5 листопада глава УПЦ КП очолить урочисту літургію з чином освячення центрального єпархіального храму на честь ікони Божої Матері «Несподівана Радість». У центральній історичній частині міста храми не будувались понад сто років. Після цього о 12:00 відбудеться брифінг для представників ЗМІ в єпархіальному управлінні.

Того ж дня предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату здійснить візит у місцеву єврейську громаду, огляне найбільший у світі єврейський культурно-просвітницький і релігійний центр "Менора" та зустрінеться з лідерами єврейського відродження.
Єврейська громада називає цей візит історичним і запрошує своїх прихильників взяти участь у цьому заході та привітати патріарха під час його візиту.
У програмі візиту патріарха Філарета в Дніпро також відбудеться нагородження волонтерів.

Нагадаємо, що у 2015 р. митрополит Іриней (Середній), правлячий архієрей Дніпропетровської єпархії УПЦ (МП), відвідав центр "Менора", зокрема синагогу "Золота Роза", де зустрівся з головним рабином регіону. Наступного, 2016 року, намісник Києво-Печерської лаври та член Священного Синоду УПЦ (МП) митрополит Павло (Лебідь) відвідав у Києві синагогу Бродського.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Библия на любой вкус по выгодным ценам Лучший восточный сериал 2017 «Мехрамис»: смотреть онлайн в хорошем качестве Особенности модульного строительства в России Особенности транзакций и видеослоты, как лучший вариант активных ставок Виртуальные развлечения с денежными призами победителям

Публикации