Глава УПЦ КП взяв участь у форумі «Стратегія єднання, розвитку та оборони України»

30.10.2017 16:15 6

Глава УПЦ КП взяв участь у форумі «Стратегія єднання, розвитку та оборони України»

Основною метою форуму була презентація стратегічного курсу розвитку України, спрямованого на єднання всіх прогресивних сил країни, безпеки держави і громадянина, подолання загальнонаціональної кризи, кардинальну зміну системи організації українського суспільства.
Патріарх Філарет у своєму слові зазначив, що є керівником Церкви, а не політичним діячем, але "Оскільки Церква з надором і вона не байдужа до умов, в яких живе наш український народ і в якому положенні знаходиться наша держава, тому ми теж не тільки молимося за те, щоб Господь зберіг нашу українську державу і послав нам добробут, а й беремо участь, ту участь, яка нам дозволена".
Глава УПЦ КП взяв участь у форумі «Стратегія єднання, розвитку та оборони України»
Предстоятель Київського Патріархату висловив думку щодо назви форуму й закликав не просто критикувати недоліки, які є в державі, а знаходити шляхи, щоб їх знищити.
"Я думаю, що ми зібралися для того, щоб знайти шляхи, яким чином ці недоліки знищити, для цього збирається форум, не для критики, а для того, щоб вийти із цього кризового стану", – наголосив владика.
За інформацією оргкомітету, у форумі взяли участь близько 500 представників усіх галузей України та іноземних дипломатів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Треккинг в Непале: что это и где заказать Бургеры, пицца, салаты и супы – доставка на дом в Боярке Хостинг WordPress от WPHOST – это именно то, что вам нужно Лак для паркета от компании «Мастер Паркет» Игровые аппараты Вулкан 777

Публикации