Глава УГКЦ привітав хор Верьовки з 75-річчям

17.10.2018 8:08 0

Глава УГКЦ привітав хор Верьовки з 75-річчям

Глава Української Греко-Католицької Церкви Патріарх Святослав привітав Зеновія Корінця, художнього керівника та учасників Національного заслуженого академічного хору України імені Г.Г.Верьовки з 75-річчям створення колективу.

«Ви є тими, які «не золотом, не хитрою мовою», але правдою про Україну, вираженою в пісні, пробуджуєте нас до усвідомлення себе великим і незалежним народом», – мовиться у тексті привітання.

«Слава про ваші виступи давно перетнула кордони Батьківщини. Вас знають і люблять як в Україні, так і поза її межами. Ви часто слугуєте розрадою для сотень тисяч мігрантів, які в пошуках кращої долі виїхали з України. Слухаючи ваш хоровий спів, вони хоча б на деякий час можуть полинути серцем на рідну землю. Із великою приємністю згадую всі моменти, коли була нагода нам спільно молитися», – написав Глава Церкви.

Патріарх Святослав побажав усім учасникам хору імені Г.Г.Верьовки невмирущого натхнення та невтомності у достойному служінні. «Хай пісні у вашому виконанні - «голосні та правдиві», як Господнє слово - і надалі очищують наші почуття і сповнюють нас бажанням жити і боротися для добра теперішнього та майбутніх поколінь українців», – сказано в привітанні Глави УГКЦ. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religion_and_culture/73065/

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить аттестат о полном среднем образовании Профессиональные юридические услуги Ракетка для бадминтона Оригинальные памятники в Запорожье: как подобрать дизайн надгробья для умершего близкого 300-летие украинского святого отпраздновали в Беларуси

Публикации