Глава УГКЦ перебуває з пастирським візитом у США

07.08.2018 10:13 0

Глава УГКЦ перебуває з пастирським  візитом у США

Візит Глави УГКЦ Патріарха Святослава до Сполучених Штатів Америки розпочався 6 серпня. Першоєрарх здійснить низку важливих зустрічей у Балтиморі, Стемфорді, Слоцбурзі та Філадельфії. Візит завершиться 22 серпня, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

7 - 9 серпня Глава УГКЦ візьме участь у Конвенції «Лицарів Колумба» в м. Балтимор (штат Меріленд), під час якої очільник греко-католиків виступить із головною промовою на урочистій вечері. Тема промови: «Лицарі Колумба — лицарі милосердя». Окрім цього, він зустрінеться з Шоном Калаганом, президентом Католицької служби допомоги. Вони обговорюватимуть сучасну гуманітарну ситуацію в Україні й співпрацю Церкви та благодійних організацій для постраждалого від війни населення.

Після цього відбудеться пастирський візит Блаженнішого Святослава до Стемфордської єпархії, у рамках якого він зустрінеться зі священиками та вірними єпархії.

Зокрема, у четвер, 9 серпня, у Стемфорді (штат Коннектикут) Глава УГКЦ відвідає святковий бенкет.

Пастирський візит до Стемфордської єпархії завершиться в неділю, 12 серпня, прощею до Марійського відпустового місця в Слоцбурзі (штат Нью-Йорк), яким опікуються сестри служебниці.

Там із Главою УГКЦ, єпископами, священиками, представниками монашества та численними мирянами молитиметься кардинал Тімоті Долан, архиєпископ Нью-Йорка.

Варто зауважити, що під час візиту до США відбудуться зустрічі у Філадельфії (штат Пенсильванія) з Управою Релігійного товариства «Свята Софіїя» в США та братня зустріч з єпископатом Русинської Католицької Церкви.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/72112/

Следующая новость
Предыдущая новость

Єпископ УПЦ КП відвідав військових у зоні АТО Как получить займ без справки о доходах? Уборка загородного дом Кардинал Леонардо Сандрі: «Любов до правди не дозволяє нам прийняти мовчання щодо ситуації в Україні» Модули Opencart Плагины Шаблоны для вашего сайта

Публикации