Глава УГКЦ освячує нові храми на Миколаївщині та Одещині

27.06.2018 15:33 6

Глава УГКЦ освячує нові храми на Миколаївщині та Одещині

24 червня у Южноукраїнську верховний архієпископ Святослав наголосив у своїй проповіді на унікальній історії будівництва цього храму. "Ви, як вірні християни, слухаючи Божого Слова, перестали будувати храм, бо всі свої зусилля і кошти намагалися скерувати на підтримку українського війська. І ця громада Всіх святих українського народу в Южноукраїнську перетворилася на центр волонтерства під назвою “Мирне небо”. Скільки життів ви врятували, скільком нашим воїнам ви донесли добру новину про те, що український народ став на захист своєї землі... Можливо, у таких драматичних обставинах ви почули Божий голос, який закликав вас любити, але любити не словом, а ділом, — і ви це зробили. Я вам хочу подякувати за це і за мирне небо, під яким ми освячуємо цей храм!", - сказав владика.

Незабаром, 8 липня, у місті Южне Одеської області глава УГКЦ освятить новий храм УГКЦ, зведений на честь Святих верховних апостолів Петра і Павла. Будівництво цього храму розпочалося в червні 2007 року силами 30 парафіян і благодійників. За 10 років їм вдалося його завершити. До цього парафіяни молилися в тісній капличці.
Глава УГКЦ освячує нові храми на Миколаївщині та Одещині
Настоятелем храму Святих верховних апостолів Петра і Павла УГКЦ у м. Южному є о. Василь Колодчин.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить трафик на сайт Ракетки для бадминтона Адвентисты провели каникулярную школу в Харькове Глава УПЦ КП підтримав ініціативу групи депутатів розпочинати робочий день парламенту з молитви Большой выбор омега и рыбьего жира по выгодной цене

Публикации