Глава УГКЦ обговорив з послом Німеччини українські реформи

01.02.2018 15:53 12

Глава УГКЦ обговорив з послом Німеччини українські реформи

Георг Мільбрадт наголосив, що аби перемогти у війні з Росією, Україна має стати успішною країною. А успішність країни, за його словами, залежить від того, наскільки будуть втілюватися або проводитися реформи.
Здебільшого сторони обговорювали реформу місцевого самоврядування, так звану децентралізацію. На думку Мільбрадта, ця реформа нині є найбільш успішною, хоча ще далека до свого завершення.
У зв'язку з цим владика Святослав та спеціальний посланник обговорили можливі кроки з боку міжнародних партнерів і Церкви на основні субсидіарності – соціальної доктрини Католицької Церкви, аби ця реформа відбулася успішно.
Також співрозмовники зачепили тему української еміграції. Вони погодилися, що успішна реформа децентралізації може заохотити наших людей повертатися до України. І кошти, які українці заробили за кордоном, можуть інвестувати в розвиток своїх об'єднаних територіальних громад, таким чином розвивати свою країну.
Сторони також обговорили потребу підтримки малого та середнього бізнесу. А також підтримку приватної ініціативи та розвиток середнього класу. Учасники зустрічі погодилися, що середній клас – це саме той прошарок суспільства, від якого залежить майбутнє України.
На закінчення зустрічігГлава УГКЦ подякував посланцеві та через нього канцлеру Німеччини Ангелі Меркель за зусилля як на міжнародній арені, так і всередині країни, які робить Німеччина, аби підтримати Україну.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Программа 1С Белоснежная улыбка – залог успеха 24 Вулкан зеркало Лучшее место для покупки мебели Средство для безопасного и быстрого похудения

Публикации