Глава УГКЦ дав пораду українцям на Парламентські вибори - 2019

28.06.2019 21:01 0

Глава УГКЦ дав пораду українцям на Парламентські  вибори - 2019

Позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради України відбудуться 21 липня 2019 року. ЦВК 25 червня завершила процес реєстрації. Зареєстровано понад дві тисячі кандидатів у народні депутати, включених до виборчих списків 21 політичної партії.

Глава УГКЦ в інтерв’ю РІСУ дав пораду українцям на вибори.

«Треба голосувати відповідально. Часом мені є прикро, що наші люди абсолютно не аналізують того, що пропонують ті чи інші політики. Вони голосують за того, хто абсолютно нічого не пропонує, можливо, через те, що гарно до них говорить. Потрібно дуже серйозно аналізувати, якого типу політичну силу ви обираєте, бо кожна політична сила подібна до певного потягу, який їде в певному напрямку. Адже коли ми на вокзалі, то ми дивимося на розклад руху різних поїздів, дізнаємося, куди потяг їде, куди він нас привезе, зокрема, через які саме станції. Необхідно знати, куди наші парламентарі хочуть нас привести, яка кінцева мета тієї чи іншої політичної сили, в яку ми хочемо влитися чи підтримати на наших виборах. Адже, якщо ми будемо до цього ставитися безвідповідально, то отримуємо безвідповідальну владу.. Тому, якщо ми серйозно не будемо ставитися до виборів, то отримаємо несерйозну владу і не таку, яку би ми хотіли».

Глава УГКЦ також нагадав українцям про пам’ятку виборця, яку затвердив Синод єпископів УГКЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/76317/

Следующая новость
Предыдущая новость

Вивіз будівельного сміття: як не переплатити? - поради від "Мотор-М" Купив дизельный компрессор, вы будете на шаг впереди Квартира начинается со входной двери Профессиональный ведущий на праздник Готовим пиццу!

Публикации