Глава УГКЦ видав Декрет про проголошення свята Матері Божої Неустанної Помочі

22.06.2018 3:34 0

Глава УГКЦ видав Декрет про проголошення свята Матері Божої Неустанної Помочі

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав затвердив текст Служби свята Матері Божої Неустанної Помочі, який був укладений Патріаршою літургійною комісією та переданий Предстоятелю для ознайомлення та проголошення.

Декрет проголошення служби свята Матері Божої Неустанної Помочі виданий в Києві, при Патріаршому соборі Воскресіння Христового у середу, 20 червня. Декрет набирає чинності 21 червня 2018 року.

В офіційному проголошенні свята та урочистостях з цієї нагоди візьмуть участь митрополити та єпископи УГКЦ, представники братств Матері Божої Неустанної Помочі України та численні вірні.

Як йдеться у повідомленні Департаменту інформації УГКЦ, у неділю, 1 липня, Глава УГКЦ Блаженніший Святослав відвідає Тернопіль з нагоди пастирського візиту та урочисто проголосить празник Матері Божої Неустанної Помочі, який віряни щороку святкуватимуть у першу неділю липня. Предстоятель УГКЦ очолить Архиєрейську Святу Літургію у храмі Матері Божої Неустанної Помочі.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_holidays/71548/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как играть в виртуальном казино Кинг Когда дизайн становится произведением искусства Оформление патента на работу иностранцам в Москве Покупка рюкзака в Украине Последние новости Кыргызстана на manas.news

Публикации