В Інституті сходознавства проведуть семінар «Чому в Україні на законодавчому рівні не забороняють “екстремістські” мусульманські організації?»

11.08.2017 18:48 3

В Інституті сходознавства проведуть семінар «Чому в Україні на законодавчому рівні не забороняють “екстремістські” мусульманські організації?»

Доповідач - співробітник Інституту С.І. Данилов.
"На відміну від Росії та країн Центральної Азії в Україні не було ухвалено анти-екстремістського законодавства, яке передбачало б створення списку заборонених екстремістських ісламських організацій та відповідного списку забороненої літератури. Такий стан справ подеколи пояснюють незначною чисельністю мусульман в Україні, а також відсутністю терористичних актів, здійснених ісламістським підпіллям. Проте картина видається більш складною і динамічною, і при пошуку відповіді на це питання необхідно враховувати загальну характеристику релігійного поля країни, спосіб взаємодії мусульманських організацій між собою та з владою, а також те, як ідентичності і національні інститути кримських татар впливали на конфлікти з радикальними групами", - говориться в анонсі заходу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Играть на лучшие игральных автоматах 777 на сайте онлайн казино Azino 777 Выбираем зимние ботинки: как выбрать правильно? Проточные фильтры высокого качества Неодимовый магнит для экономии семейного бюджета Відомості про релігійну та етнічну приналежність українців як виняток можуть передаватися в Європол

Публикации