В Ізраїлі бомбу заклали в гробницю Йосефа в Шхемі – місці паломництва євреїв

17.01.2018 11:53 9

В Ізраїлі бомбу заклали в гробницю Йосефа в Шхемі – місці паломництва євреїв

Ізраїльські сили безпеки виявили і знешкодили, шляхом контрольованого вибуху бомбу, встановлену на вході в гробницю Йосефа в Шхемі.

Як повідомляє УНІАН–релігії з посиланням на "Лехаим", бомба, захована в мобільному телефоні, була виявлена під час перевірки безпеки пізно ввечері 15 січня перед відвідуванням могили тисячею єврейських віруючих.

Паломництво, як і планувалося, розпочалося вранці 16 січня після знищення бомби. Коли група паломників покидала цю ділянку, палестинські демонстранти кидали каміння в автобуси й охороняли їх солдатів. Про травми не повідомлялося, хоча автобуси були пошкоджені.

Могила Йосефа є святим місцем для євреїв, мусульман і християн. Євреї мають попередньо отримувати дозвіл на відвідування єврейського поховання патріарха; візити мають координуватися з ЦАХАЛом.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/69736/

Следующая новость
Предыдущая новость

Веселые приключения с Crazy Monkey на портале ArvadaCasino Большой выбор красивых и долговечных кроваток в интернет-магазине detyam-shop.com.ua Фирменная обувь именитого бренда L'CARVARI Міністр з питань тимчасово окупованих територій обговорив з архієреями УПЦ КП ситуацію в Криму і Донбасі Качественный табак и кальян по доступным ценам

Публикации