В Івано-Франківську покажуть біблійну виставу Еймунтаса Някрошюса

30.05.2018 20:53 3

В Івано-Франківську покажуть біблійну виставу Еймунтаса Някрошюса

Наразі погоджено дати двох значних вистав, хедлайнерів фестивалю. 15 червня — вистава Еймунтаса Някрошюса "Книга Йова" (театр Meno Fortas, Вільнюс), 17 червня — вистава Оскараса Коршуноваса "Чайка" (театр ОКТ, Вільнюс).
"Книга Йова" — вистава, в якій видатний Някрошюс з величезною увагою ставиться до сакрального тексту, але, можливо, там трохи менше очікуваних някрьошюсоманами сценічних метафор, кажуть театральні критики.
Формат та масштаби фестивалю змінювались з роками. "Porto Franko" був заснований у 2010 році Романом Григорівим, але у 2012 "взяв перерву" і повернувся лише у 2016. Тоді до організації фесту долучився "ГогольFEST" і він часто згадувався як "ГогольFEST" у Івано-Франківську". У 2017 році "Porto Franko" пройшов вже без "ГогольFEST" у назві та зі слоганом "Вільний порт". В рамках фестивалю щодня проходило близько 20 подій у різних напрямках.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

МРТ коленного сустава в центре Нейромед Сайт Casino Tramps подарит удовольствие в бесплатных слотах Туристические коврики разных видов и цветов Изготовление лучшей наружной рекламы в Киеве Исламский культурный центр открыл в Харькове свою гимназию

Публикации