В Івано-Франківську для молодих католиків провели тренінг з ігрології та вчили надавати першу допомогу

01.02.2018 13:45 0

В Івано-Франківську для молодих католиків провели тренінг з ігрології та вчили надавати першу допомогу

Зустріч, як уже прийнято, розпочалася літургією, котру цього разу очолив о. Ярослав Тимішак – головний духівник Івано-Франківської духовної семінарії. По завершенню літургії були банси, а після них – тренінг з ігрології, який провела Люся Небельська. Отець Софрон Зелінський розповів про організаційну частину табору.
Далі учасників школи чекав «скетчинг» від Ігоря Васюти. Скетчинг — це не лише вміння гарно малювати, а й спосіб візуалізувати ідеї швидко і креативно за допомогою простих засобів.
Насамкінець відбулася зустріч з представниками Мальтійської служби допомоги м. Івано-Франківська, які розповіли про надання першої допомоги при різних ситуаціях, ознайомили з комплексом реанімаційних заходів, навчили правильно робити перев'язки. Опісля відбувся перегляд комедійного ролика про неправильне надання першої допомоги.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Глава пресс-службы УПЦ: «Предательство Порошенко было наиболее болезненным» Большой выбор подарков на 40 лет Український католицький університет проводить краудфандингову кампанію на підтримку Центру підприємництва Стоматологическая помощь с помощью современных технологий в Киеве Интереснейшие и незабываемые развлечения!

Публикации