В УПЦ МП відзначають п’яту річницю інтронізації Митрополита Онуфрія

17.08.2019 21:22 0

В УПЦ МП відзначають п’яту річницю інтронізації Митрополита Онуфрія

Сьогодні виповнилося п'ять років з Дня інтронізації Митрополита Київського і всієї України - Онуфрія. У день річниці інтронізації Предстоятеля Української Православної Церкви у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулася урочиста Літургія. Про це інформує телеканал «112».

Про заслуги Предстоятеля ПЦУ розповів намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павел (Лебідь).

"Блаженніший Митрополит Онуфрій - це людина миру і примирення. Якщо в людини в серці живе Бог, а Бог християнський - це Бог любові, то все, що є поруч з цією людиною - це все також звязано з цим миром. І тому, Українська Православна Церква, на протязі цих 5-ти років, незважаючи на ці проблеми, які існують, на такі складнощі, які штучно створювалися навколо Української Православної Церкви - наша Церква ніколи не відказувалася від основної місії - церква створена для того, щоби проповідувати Христа Воскресшого. Для того, щоби кожна людина, тут на землі, відбудовувала рай. За п'ять років митрополит став народним пастирем, який на власному прикладі показує, як можна в складний для українського православ'я час зберігати твердість своєї віри. В день інтронізації, Митрополит Онуфрій підніс молитву про мир в Україні. Митрополит прикладає багато зусиль для повернення полонених українців на батьківщину. В Українській Православній Церкві, під керівництвом владики створили комісію з питання обміну полоненими".

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/76869/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сеть магазинов качественных тканей и фурнитуры Услуги кремации в Киеве Прекрасный женский пол и онлайн казино Вулкан Самый загадочный алкоголь - абсент Аренда авто Киев от компании - STATUS CAR RENTAL

Публикации