В Умані взяли під варту хуліганів, які відламали ноги скульптурі Ісуса Христа

22.01.2019 21:50 6

В Умані взяли під варту хуліганів, які відламали ноги скульптурі Ісуса Христа

21 січня за клопотанням Уманської місцевої прокуратури Уманський міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для двох громадян США, які 19 січня частково зруйнували гіпсову скульптуру Ісуса Христа на березі ставка біля заводу «Мегометр», сообщает 04744.info.

Досудове розслідування встановило, що 19-річний та 20-річний громадяни США зруйнували скульптуру, встановлену на дерев’яному хресті на скелі поруч із ставком по вулиці Визволителів. Зловмисники відламали елемент у вигляді ніг, кинули його на землю та втекли.

Як повідомили в Уманській місцевій прокуратурі, на момент вчинення правопорушення зловмисники були напідпитку. Проте вони діяли цілеспрямовано, умисно, з хуліганських мотивів та з особливою зухвалістю.

Нагадаємо, що 20 січня Уманська місцева прокуратура повідомила зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб).

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі керівництва Уманської місцевої прокуратури.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/74415/

Следующая новость
Предыдущая новость

Колеса с Европы высокого качества Берите автомобили во временное пользование Надежные кредиты от Moneyveo Plitka.ua каталог керамической плитки Зимняя женская обувь для вашего комфорта

Публикации