В Україні створили безкоштовний додаток християнських знайомств для смартфонів

07.07.2018 13:44 6

В Україні створили безкоштовний додаток християнських знайомств для смартфонів

Група молодих українських активістів з руху "Територія відповідальності" - Олександр Вовк, Ілля Куртов, Ярослав Гавловський, Давид Подорожний - розробили додаток християнських знайомств для смартфонів. Додаток безкоштовний і, як запевняють творці, буде безкоштовним завжди, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Рrochurch.info..

Знайти та завантажити програму можна тут: для Android https://goo.gl/nzF5Ld, для IPhone https://goo.gl/ZwLqE2

За статистикою за 2017 рік - 40% нових сімей познайомилися саме в Інтернеті. Тому хлопцям прийшла ідея створити цей ресурс для електронних девайсів.

"Ми зібрали команду кращих українських IT- фахівців, які працювали над проектом протягом року, - каже Олександр Вовк. - Головна мета програми Eden - бути відповіддю на молитви і мрії християн по всьому світу, щоб кожен міг легко знайти свого супутника життя і створити християнську родину. Ми хочемо використовувати сучасні цифрові технології для служіння мільйонами віруючих і нести в світ цінності щирості, чистоти, дружби і любові".

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_media_and_Internet/71744/

Следующая новость
Предыдущая новость

Законное изготовление штампов и печатей в Украине Технологическая оснастка по лучшим ценам Протестанты готовят в Киеве грандиозный Праздник благодарения Качественные мостовые ограждения барьерного типа Морские сувениры - особенности выбора

Публикации