В Українському католицькому університеті підписано меморандум між шотландськими благодійниками і Львівською міськрадою

10.09.2018 19:39 3

В Українському католицькому університеті підписано меморандум між шотландськими благодійниками і Львівською міськрадою

У перший день конференції генеральний менеджер Шотландської благодійної організації «Wheelchairs for Ukraine» Кіс Робертсон та начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин підписали Меморандум про взаєморозуміння.
Як зазначив Кіс Робертсон, цей меморандум передбачає, окрім допомоги з інвалідними візками, ще й передавання досвіду, як зробити суспільство більш інклюзивним та відкритим.
«Коли ми вперше приїхали до України і почали тут працювати, то ми почали з того, що привозили інвалідні візки, засоби мобільності для осіб з інвалідністю. Але ми передовсім хочемо поділитися тими вміннями і напрацюваннями, які у нас сформувалися за десятки років досвіду, поділитися ним з львів’янами і всіма українцями, для того, щоб голос людей з різними можливостями міг звучати гучно і впевнено. А також поділитися своїми вміннями з міською радою щодо способів, як зробити інклюзивне середовище ще інклюзивнішим», — сказав Кіс Робертсон, генеральний менеджер Шотландської благодійної організації «Wheelchairs for Ukraine».
Як відзначив Ігор Кобрин, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради, цей меморандум стане чудовим кроком до створення інклюзивного суспільства та кращого розуміння потреб людей з інвалідністю. «Я надіюсь, що ми справді досягнемо результатів, які люди побачать власними очима. Бо будь-яка діяльність, яка спрямована на допомогу людям, є від Бога, тому з Божою допомогою та спільними зусиллями нам все вдасться», — сказав п.Ігор Кобрин.
Організаторами конференції «Розуміння інвалідності та Інклюзивне навколишнє середовище» є: «Wheelchairs for Ukraine» (Шотландія) у партнерстві з КЗ ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» (Україна). Партнери конференції: Львівська міська рада, Український католицький університет, Центр митрополита Андрея Шептицького, Готель Ібіс Стайлз.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Plitka.ua каталог керамической плитки Эксклюзивные бонусы для геймеров, которые привыкли рисковать Изготовление и установка памятников на могилу в Оренбурге Крымская епархия УПЦ подготовила фотовыставку о патриархах РПЦ Как и где заказать выполнение дипломной работы?

Публикации