В УГКЦ оголосили результати конкурсу на кращий ескіз Ордену митрополита Андрея Шептицького

01.03.2019 17:48 3

В УГКЦ оголосили результати конкурсу на кращий ескіз Ордену митрополита Андрея Шептицького

1 січня 2019 року було оголошено конкурс на ескіз відзнаки Отця і Глави УГКЦ – Ордена митрополита Андрея Шептицького. 11-13 лютого 2019 року конкурсна комісія, до складу якої входять владики Постійного Синоду єпископів УГКЦ, на своєму засіданні розглянула ескізні пропозиції, що надійшли упродовж 1 січня – 10 лютого цього року.

За повідомленням Департаменту інформації УГКЦ, усього на конкурс надійшло 15 пропозицій. Два ескізи було відхилено через невідповідність встановленим вимогам. До відбору допущено 13 пропозицій.

Ще два ескізи після завершення відбору було запропоновано у вільному доступі в мережі Фейсбук. Оскільки ці ескізи не були надіслані на офіційний е-мейл конкурсу у визначений період (до 10 лютого 2019 року), конкурсна комісія не мала можливості їх розглянути.

Найкращими ескізами обрано пропозиції № 3, 8, 11, автори яких стали переможцями конкурсу:

Пропозиція № 3: Шиян Анатолій (Київ).

Пропозиція № 8: Шиян Ольга (Київ).

Пропозиція № 11: Лєжнєв Олександр (Київ), Чмир Микола (Київ).

Владики Постійного Синоду прийняли рішення рекомендувати авторам обраних пропозицій доопрацювати їх згідно з висловленими побажаннями (які будуть окремо повідомлені авторам) та подати доопрацьовані варіанти до 28 квітня 2019 (включно) на офіційну адресу Конкурсу orden_andreya@ukr.net

У зв’язку з цим конкурсна комісія поки що не визначала з-поміж переможців конкретних місць. Це буде зроблено наступного засідання Постійного Синоду у травні 2019 року після розгляду доопрацьованих ескізів.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/74922/

Следующая новость
Предыдущая новость

Продажа и покупка картин художников 434 місіонери-п'ятидесятники з України служать у шести країнах світу Где купить диплом техникума или ВУЗа Проектування будівель від фахівців Изготовление бумажных пакетов с логотипом

Публикации