В УАПЦ обіцяють з’ясувати ситуацію з виділенням майна Мстиславу (Гуку)

15.07.2017 15:22 3

Патріархія УАПЦ опублікувала офіційну заяву щодо інформації, яку поширила низка ЗМІ про маєтності скандально відомого владики Мстислава (Гука) та про їх продаж. Вивчити це питання доручили контрольно-ревізійній комісії Тернопільської єпархії УАПЦ. В разі потреби, буде скликаний Патріарший суд.

«Благасловляється контрольно-ревізійній комісії Тернопільської єпархії УАПЦ встановити достовірність публікації про колишнього керуючого Тернопільською єпархією Мстислава (Гука)», ‑ йдеться в заяві.

Свої рішення комісія має надіслати Архиєрейському Собору та Патріаршій Раді.

Як повідомили в Патріархії УАПЦ, інформацію про ситуацію навколо виділення землі, старого костелу для монастиря та двох веж XVII-XIX ст., що знаходяться поблизу с. Нирків, Заліщицького району, Тернорпільської області, дізналися із повідомлень ЗМІ.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить двигатель для садовой техники недорого На Тернопільщині є унікальний храм шести віків, який двічі змінював місце розташування Toyota Prado с новыми функциями для вашего удобства и функциональности Ручные сканеры штрих-кодов уже в твоем городе BREXIL MIX − отличный водорастворимый комплекс микроэлементов для растений

Публикации