В Сумах у соборі УПЦ МП прогримів вибух. Жертв немає

20.01.2019 3:25 3

В Сумах у соборі УПЦ МП прогримів вибух. Жертв немає

Увечері 18 січня під час вечірнього богослужіння в Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста Суми прогримів вибух.

За даними прес-служби Сумської єпархії УПЦ МП, невідомі кинули пристрій, що вибухнув в притворі храму, повідомляє УНІАН.

"Залишки вибухівки та наслідки пошкодження інтер'єру свідчать про силу вибуху. Лише за щасливим збігом обставин ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні. За даними поліції Сумської області, о 19:24 в поліцію звернувся служитель Спасо-Преображенського кафедрального собору та повідомив, що на вході в приміщення невідомі кинули шашку, яка і вибухнула.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група і фахівці вибухо-технічної служби. Предмет, який вибухнув, виявився не шашкою, а піротехнічним засобом для гри в страйкбол, оснащений зернами кукурудзи. "Приміщення не пошкоджено, постраждалих немає.

За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «Хуліганство»", - повідомляють в поліції.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/74360/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сварочные инверторы Edon Бра, как обязательный осветительный элемент Удивительный мир гемблинга на сайте Азино 777 Промышленные фильтры обратного осмоса Необходимы деньги? Поможет кредит в интернете!

Публикации