В РПЦ відреагували на виконання «Мурки» у трапезній московського храму

05.04.2018 11:24 3

В РПЦ відреагували на виконання «Мурки» у трапезній московського храму

Прес-секретар Московського Патріарха Кирила, священик Олександр Волков назвав неприпустимим ролик, що з'явився в мережі, на якому під час парафіяльної трапези священик виконує блатну пісню "Мурка". Про це повідомляє Обозреватель.

"З'явився сьогодні ролик, де священик в підряснику, з хрестом, в церковному, судячи з усього, будинку співає блатну пісню про одеських урок - за межею можливого і допустимого. Неважливо чим займаються наші побратими у себе вдома, хоча треба сподіватися, що в більшості своєму нічим поганим. Але за церковною трапезою, в присутності інших священиків і мирян співати Мурку - нижче гідності людини, що носить єрейський сан", - написав він на Facebook.

Скандальний ролик в Twitter опублікував журналіст Олександр Невзоров.

Як інформувала РІСУ, у великій трапезній московського храму архиєпископу Тираспольському і Дубосарському Молдавської митрополії РПЦ Савві під час церковного застілля заспівав “Мурку” його особистий секретар архимандрит Венедикт (Цирков).

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/moscow_patriarchy/70716/

Следующая новость
Предыдущая новость

Новини Квебеку: Верховний суд виступив на захист онлайн казино Качественное продвижение и реклама сайтов и социальных сетей Почему все чаще используют LED экраны в освещении церковной жизни Как выбрать кроссовки для повседневной носки? Как же обнаружить неисправность топливного бака

Публикации