В Росії загинув церковнослужитель, рятуючи безхатченка на залізничній колії

26.01.2018 12:46 3

Колишній прес-секретар служби допомоги "Милосердя", співочий і алтарник храму Всемилостивого Спаса в Мітіно РПЦ Георгій Веліканов загинув на залізничній платформі "Красногорська" в Підмосков'ї, рятуючи безхатченка, який упав на колію.

Про це повідомила в четвер православна служба допомоги, передає Depo.ua.

Георгію Великанову було 35 років. Керівник служби "Милосердя", голова синодального відділу з благодійності єпископ Пантелеймон висловив співчуття дружині, батькам і всім близьким і друзям Георгія.

"Георгій Веліканов загинув смертю праведника, рятуючи безхатченка на залізничній платформі. Георгій був глибокою, світлою, доброю людиною, який цікавився і питаннями богослов'я, і безпосередньо брав участь у справах благодійності та милосердя. Я знаю, що Георгій збирався стати священиком... Молюся за упокій раба Божого Георгія. Царство Небесне. Вічна пам'ять", - сказав єпископ Пантелеймон, слова якого наводяться в повідомленні.

На сторінці церковнослужителя в соціальній мережі Facebook вже залишено безліч відгуків про цю людину в зв'язку з його смертю.

"Загинув мій однокласник Георгій Веліканов. Загинув, рятуючи іншого, як і належить християнину... Я плачу і ніяк не можу зібратися з думками, але треба допомогти батькам і дружині", - написала одна з знайомих загиблого.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/69858/

Следующая новость
Предыдущая новость

Азартный отдых в казино Вулкан с круглосуточным доступом Мебель недорого в Киеве Новенький Nissan X-trail Hybrid − лучшее семейное транспортное средство Єпископ УПЦ КП обговорив питання співпраці з Управлінням охорони здоров’я Житомирської ОДА Профессиональные средства для волос и тела

Публикации